Malzemeler :
* 4 ad. pırasa
* 3/4 su bardağı mısır unu
* Tuz, karabiber,pul biber
* Kimyon (isteğe bağlı)
Yine annemden bir tarif. Pırasaları ince ince doğrayın. Tuzlu suda 10dk bekletin. İçerisine mısır unu ve baharatları ekleyip harmanlayın. Geniş bir tavaya az yağ koyup, karışımı yayın. Altı kızardıktan sonra düz bir tabak yardımıyla alt üst edin.
Çok değişik ve pırasa sevenler için çok güzel bir tarif.
Afiyet olsun.
Denedim çok farklı bir meze oldu,pırasayı sevmeyenler bunu yaptıktan sonra seveceklerdir.
YanıtlaSil:)tam olarak bunu arıyordum teşekkürler :)
YanıtlaSilBen teşekkür ederim :)
YanıtlaSilNormal unlu olur mu
YanıtlaSil