Malzemeler (4 kişi için) :
©
½ kg tavuk göğsü
©2
yumurta© 1 kase galeta unu
© Tuz
© Kızartmak için sıvıyağ
Tavuk göğüslerini enine keserek inceltin.
Yumurtaları genişçe bir kaseye kırın, tuz ekleyip çırpın.
Sıvıyağı kızartma yapacağınız tencereye koyun ve yağın iyice kızmasını
bekleyin.Tavuk göğüslerini önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayarak kızartın.
Thanks!
YanıtlaSilEllerine sağlık,ben ne zaman yapsam benim şinitzellerim çok sert oluyor neden acaba?
YanıtlaSilçok severim canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilAycancım, galeta unu fazla olabilir, pişme süresine dikkat etmende de fayda var. Sevgiler.
YanıtlaSil