3 Temmuz 2014 Perşembe
EKMEK ÜSTÜ PİZZA
Herkese hayırlı Ramazanlar...
Herkesin bildiği çok basit bir tarif aslında ama ben blogda olsun istedim.
Ramazan öncesi bayat ekmekleri değerlendirmek için hafta sonu kahvaltılarına yapıyordum.
Siz istediğiniz malzemelerle damak tadınıza göre çeşitlendirebilirsiniz.
Malzemeler:
Ekmek (tost ekmeği veya dilimlenmiş bayat ekmek)
Salça
Baharat (kimyon, karabiber, kekik vs)
Zeytinyağı
Sosis (Sucuk, salam)
Kaşar peyniri
Ekmekleri fırın tepsisine dizin. Salçayı yağ ile karıştırıp biraz kıvamını açın, baharatları ekleyin, ekmeklerin üzerine sürün.
Salçanın üzerine dilimlediğiniz sosisleri dizin.
170 derece önceden ısıttığınız fırında sosisler pişene kadar bekletin.
Üzerine kaşar peyniri ekleyip, kaşarlar eriyince fırından çıkartın.
KOlay ve lezzetli bir tarif eline sağlık
YanıtlaSilsahur için çok güzel bir tarif canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSil