Malzemeler :
*2 muz (püre haline getirilmiş)
*1,5-2 paket petibör bisküvi
*50 gr sütlü çikolata (benmari eritilmiş)
*Yarım su bardağı fındık
* Yarım su bardağı süt
*1 yemek kaşığı pudra şekeri
Üzeri için
pasta süsü , fındık kırığı , ceviz kırığı , hindistan
cevizi (isteğinize göre)
Büyük bir kasede tüm malzemeleri koyup, kaşıkla veya
yoğurarak karıştırın (bisküvi 1,5 paket koydum önce, çok sulu oldu biraz daha
ilave ettim) Ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, elinizde yuvarlayın. Hindistan
cevizine bulayın, varsa çikolata kağıtlarına koyup, servis tabağına dizin.
Afiyet olsun.
3 yorum:
Ellerinize sağlık muzlu da güzeldir eminim..Ben de bu topları çok seviyorum..Sevgiler..
Ellerinize sağlık harika gözüküyor
elıne sağlık muz ne guzel bır aroma vermıstır
Yorum Gönder