BARİLLA EĞİTİMİ


Şirketimin düzenlediği Barilla eğitimine katıldık. Eğitim Hobimle mutluyum lezzet okulundaydı.
Önce makarna nedir, kalite makarna nasıl anlaşılır, Barilla makarnaları nasıl üretiyor, Barilla'nın tüm ürünlerini öğrendik.


Sonra İtalyan aşçımızın yaptığı makarnaları afiyetle yedik. Benim favorim Barilla'nın yeni donuk makarnaları. Özellikle de Provolon peynir dolgulu Fagottini makarnasına bayıldım. Ama sadece catering ürünler satan marketlerde satılacakmış. 

 Çok eğlendik, bol bol fotoğraf çektik.


Bende ertesi gün pesto sos alıp hemen makarna yaptım evdekilere :)
Kendi makarnaım fotoğrafını sonra koyacağım.

Hiç yorum yok: