Malzemeler :
© 1 paket Dr.Oetker Köstebek Pasta
Keki için:
© Un karışımı
© 100 gr. yumuşak margarin
© 2 adet yumurta
© 7-8 çorba kaşığı süt
© 2 adet yumurta
© 7-8 çorba kaşığı süt
Kreması için:
© Toz krema karışımı
© 3,5 çay bardağı süt
© Çikolata parçaları
© 3 adet muz
Öncelikle keki hazırlayalım. Un karışımını, yumurtayı, margarini, sütü mikserle iyice çırpın. Yağlanmış yuvarlak kalıba dökün, 160 derece önceden ısıtılmış fırında 25-35 dakika pişirin.
1-Soğuyan keki tabağa alın, kenarlarından 1cm kalacak şekilde kaşık yardımıyla 0,5cm derinliğinde oyun.Çıkan kek parçalarını rondodan geçirin.
3,5 çay bardağı süt ile krema karışımını mikserle çırpın, kıvam alınca çikolata parçalarını koyup, karıştırın.
2-Muzları soyup ortadan bölün, oyduğunuz keke yerleştirin.
3- Üzerine kremayı koyup, şekil verin.
4- Rondodan geçirdiğiniz keki üzerine her tarafını kaplayacak şekilde serpin.
Soğuyana kadar buzdolabında bekletin.
1 yorum:
Hazırını da orjinalini de denemişimdir ikisi de gayet lezzetli oluyor:) ellerinize sağlık...
Yorum Gönder