FIRINDA LEVREK



Malzemeler :
* 3 adet levrek
* 2 kuru soğan
* 2 patates
* 1 limon
* Tuz
* Karabiber

Balıkları iyice yıkayıp tuz ve karabiberle ovun.
Soğanı, patatesi ve limonu halka halka doğrayın.
Tepsiyi yağlayın, en alta soğanları, üstüne patatesleri dizin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin, limonları dizin.
Balıkları koyun, maydanozları etrafına koyun.
170 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Afiyet olsun.

3 yorum:

fatosun mutfagından... dedi ki...

ellerine sağlık..çok lezzetli görünüyor,sevgiler

aycan dedi ki...

Balığın her türlüsünü severim,fırında yapılan balığı ise daha çok tercih ederim.daha sağlıklı ve hafif
ellerine sağlık

evatolyesi dedi ki...

YAnında bol salata ile her balığa evet:))