Malzemeler :
©
2 su bardağı ince (köftelik) bulgur
©
1 adet ton balığı (160gr)
©
6-7 adet kornişon turşu
©
Kıvırcık
©
Maydanoz
©
Dereotu
©
1 adet havuç
©
Zeytinyağı
©
Limon
©
Tuz
Öncelikle bulguru tencereye koyup üzerini geçecek kadar
kaynamış su ekleyin, tencerenin ağzını kapatın, bulgurlar yumuşayana kadar
bekleyin.
Turşu, kıvırcık, maydanoz, dereotunu doğrayın, havucu
rendeleyin. Bulguru, zeytinyağı, limon,tuzu ekleyip karıştırın. Üzerine ton
balığını koyup servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
2 yorum:
oyoyyyy sayende ne güzel şeyler öğreniyoruz.Ellerine kollarına sağlık
Merhaba süt ve yumurtaya alerjisi olan cocuklar icin kücük bir etkinlik baslattim sizdende tarif istesem yardimci olumusunuz, tarifin linkini bana yollasaniz yeterli olacak,Cumartesi gününe kadar etkinlik sürmekte. saygilarimla
Yorum Gönder